Clean Deck

CleanDeck

CleanDeck este un produs nou și cu acțiune rapidă, care este complet biodegradabil în conformitate cu Regulamentul 648/2004 (CE). Calitățile puternice ale CleanDeck fac ca degresarea materialelor să fie mult mai rapida decât cu alți detergenți. CleanDeck este prietenoasă cu pielea și sigur de utilizat intr-o galeata cu un burete, lavetă de curățare sau o perie. Puteți folosi, de asemenea, CleanDeck în pulverizatoare de înaltă presiune, mașini de periat, curațătoare covoare si atomizoare.

CleanDeck poate fi folosit pe: pardoseli din plastic, parchet laminat, pardoseli epoxidice, gresie, geamuri si suprafete vopsite, motoare, jante și frâne, bărci și materiale pentru bărci. Se poate utiliza în cazul murdăririi dalelor cu ulei și grăsimi, benzină, lubrifianți, petele de nicotină, sucuri etc.

CleanDeck este diluat cu apă într-o proporție de 1:10 și 1:100. Suprafețele sau materialele foarte murdare pot fi curățate cu o diluție de 1:5. CleanDeck este un produs ecologic si sigur, cu rezultatele deosebite la teste.

Caracteristici tehnice

CleanDeck corespunde cu directivele UE:

Conținut

nr. 67/548

1 litru

nr. 73/173

5 litru

nr. 77/728

10 litri
Cere Oferta