Ex Deck

Dalele ExDeck sunt produse pentru a absorbi diferențele de dilatare. Acestea pot apărea atunci când dalele SwissDeck sunt folosite pe suprafețe mari sau galerii lungi, în locuri în care sunt expuse la diferențe mari de temperatură, cea mai adesea în aer liber. Dalele ExDeck sunt flexibile, astfel că dilatarea sau contractarea podelei va compensată. Dalele ExDeck sunt disponibile ca margini și ca piese interioare. Puteți utiliza aceste dale numai în combinație cu dalele RibDeck și sunt ușor de instalat datorită a unui sistem ingenios de asamblare "snap-in" (fară unelte).

Culori disponibile

Gri ardezie (Slate Gray), argintiu perlat (Pearl Silver) si gri perlat (Pearl Grey). În curând aceste dale vor fi disponibile in toate culorile dalelor RibDeck.

 • Dimensiunile dalelor-margine:

  40 x 10 x 1,8 cm

  Dimensiunile dalelor-interioare:

  10 x 10 x 1,8 cm

  Greutatea dalei:

  496 g

  Dale/m2:

  9,09 dale

  Profil margine:

  33 x 5,5 cm

  Piese de colț:

  5,5 x 5,5 cm

  Rezistența la compresie:

  5120 psi

  Garanție:

  12 ani

  Material:

  Polipropilenă PP

  Rezistența UV:

  rezistenta la UV

  Suprafața dala:

  Anti-alunecare

  Rezistența chimicale:

  Excelenta

  Rezistența ulei, combustibil, lichid de racire:

  Excelenta

  Rezistența acizi, solvenți:

  Buna

  Interval de temperatura:

  -20 pâna la +70°C
 • Instructiuni pentru montare

  1.

  Pachet dale SwissDeck Dalele SwissDeck ® trebuie sa fie lăsate să se acomodeze cu locul montării la aproximativ temperatura camerei 20 ° C (72 ° F), pentru o perioadă de 24 de ore înainte de instalare.

  2.

  Începeți de la colțul din stânga sus al spațiului care urmează să fie acoperit.

  3.

  Un spațiu pentru dilatare de ¼ "(6mm) ar trebui să fie lăsat la pereți și la orice alte obstacole, cum ar fi grinzi, dulapuri și echipamente grele. Dalele ar trebui montate în jurul echipamentelor grele și nu sub ele, pentru a permite expansiunea și contracția.

  4.

  Instalare dale SwissDeck Puneți prima dală jos, având grija sa plasați marginile "netede" în stânga sus (la perete). Așezați urmatoarea dală în dreapta acesteia, muchiile "netede" în stânga sus, interconectând cepurile de la dala a 2-a cu cu mufele de pe marginea primei dale. O lovitura ușoara cu palma ar trebui sa fie suficientă pentru ca dalele sa se așeze bine.

  5.

  Continuați să lucrați spre dreapta pâna ce primele 3 rânduri sunt complete. Mergeți înapoi în partea stânga și instalați primele 3 rânduri catre deschiderea ușii garajului. Acum instalați marginile pe cele 3 dale din fața și închideți ușa de la garaj. Marginile trebuie stea în spatele ușii închise. (În cazul în care spațiul liber dintre margine și ușă este prea mare, trageți de podea catre înainte pâna unde ar trebui sa se termine și tăiați din dalele din partea din spate)

  6.

  Toate produsele SwissDeck ® pot fi tăiate cu ajutorul unui fierastrău pentru lemn, cum ar fi un fierastrău circular, un fierastrău pendular, un fierastrău de masa sau chiar cu un fierastrău de mână pentru zonele detaliate.

  7.

  Continuați sa lucrați de la stânga la dreapta și din spate catre în față.

  8.

  Pe masura ce progresați verificați alinierea de-a lungul parții de sus și către partea stangă. Adaugați marginile și colțurile, daca este necesar, pentru a finaliza instalarea.

  9.

  Un substrat SwissDEckeste disponibil pentru reducerea zgomotului și netezirea pardoselii. Acesta este recomandat numai în cazul în care nu exista umiditate excesiva. Daca podeaua va fi expusa excesiv la apă sau lichide, atunci nu ar trebui sa fie utilizat substratul.
Cere Oferta