Informatii

SwissDeck® este un finisaj modern, modular, ușor de montat, pentru toate tipurile de pardoseli. Cu dalele SwissDeck® puteți face foarte ușor și rapid o pardoseală foarte atractivă si comfortabilă pentru uz permanent sau temporar. Dalele sunt puse peste o baza rigida si asamblate impreună. Rezultatul este o pardoseala modulara pe care o puteți oricând lua cu dvs. atunci când vă mutați sau vă extindeți.

Dalele SwissDeck® sunt potrivite perfect pentru garaje, ateliere, magazine, balcoane etc. Dalele SwissDeck® vă oferă cea mai rentabilă soluție comparativ cu pardoselile epoxidice sau alte tipuri de acoperiri. Pardoseala poate fi instalată intr-o zi, dar și pe portiuni, fără a fi nevoie de adezivi sau alți agenți ca in cazul pardoselii epoxidice care trebuie pusă toată o dată.

Dalele SwissDeck® sunt fabricate din polipropilena prietenoasa cu mediul, reciclabilă și rezistentă la ultraviolete. Câțiva aditivi fac produsul antistatic și imun la uzură și rupere.

Perfecte pentru pardoseli de uz intens. Rezistența la rulare a dalelor SwissDeck® este foarte ridicata, ele putând face față chiar camioanelor. Sunt deasemenea rezistente la uleiuri, petrol și alte chimicale din domeniul industriei autovehiculelor.

SwissDeck® sunt antibacteriale și tratate contra mucegaiului. SwissDeck® sunt anti-alunecare, foarte ușor de curățat și creaza un mediu placut pentru atelierul sau magazia dvs.

Dalele SwissDeck® vin cu o garanție de 12 ani și sunt disponibile în toate tipurile de stiluri și culori pentru garaje, magazine, ateliere, balcoane, showroom-uri, săli, târguri, hangare aeronautice și multe alte aplicații din domeniul comercial sau privat.

Cere Oferta