Led Deck

LedDeck oferă posibilitatea introducerii în pardoselile LedDeck a unui sistem de iluminare ambientală, de orientare, de marcare sau de siguranță O carcasă specială a fost creata în colaborare cu Eyeleds. LED-urile din pardoseala sunt perfecte pentru aplicatii comerciale cum ar fi restaurante, magazine, facilităţi sportive şi pentru găzduirea de spectacole, teatre, cazinouri şi hoteluri. Ele funcționează excelent ca lumini de ghidare, de accent sau ca lumini de noapte pentru scări, lobby-uri, culoare, lifturi, spaţii destinate birourilor, camerelor de conferinţe sau la intrările / ieşirile din clădiri.

LEDDeck sunt proiectate pentru trafic intens; mersul sau chiar circulația auto peste sistemul de iluminare integrat nu cauzează nici o problemă acestuia. Unităţile LED sunt impermeabile IP 67 şi astfel sunt potrivite utilizării exterioare (în aer liber). LedDeck poate fi aplicat în toate dalele LedDeck şi poate fi livrat în şase diferite culori de lumină, în seturi de 3, 5 sau 8 dale împreună cu sistemul de alimentare.

 • Durata de viață a LED-urilor:

  pâna la 100.000 de ore (34 de ani daca sunt aprinse 8 ore pe zi)

  Încalzirea maxima a suprafeței de iluminare:

  34°C

  Consum de energie:

  0,3W pe unitate

  Rezistența UV:

  Da

  Material:

  Inox (1.4301/V2A/Inox 304)

  Lentila:

  policarbonat

  Sarcina maxima suportata:

  285kg

  Impermeabilitate:

  IP 67
 • Instructiuni pentru montare

  1.

  Pachet dale SwissDeck Dalele SwissDeck ® trebuie sa fie lăsate să se acomodeze cu locul montării la aproximativ temperatura camerei 20 ° C (72 ° F), pentru o perioadă de 24 de ore înainte de instalare.

  2.

  Începeți de la colțul din stânga sus al spațiului care urmează să fie acoperit.

  3.

  Un spațiu pentru dilatare de ¼ "(6mm) ar trebui să fie lăsat la pereți și la orice alte obstacole, cum ar fi grinzi, dulapuri și echipamente grele. Dalele ar trebui montate în jurul echipamentelor grele și nu sub ele, pentru a permite expansiunea și contracția.

  4.

  Instalare dale SwissDeck Puneți prima dală jos, având grija sa plasați marginile "netede" în stânga sus (la perete). Așezați urmatoarea dală în dreapta acesteia, muchiile "netede" în stânga sus, interconectând cepurile de la dala a 2-a cu cu mufele de pe marginea primei dale. O lovitura ușoara cu palma ar trebui sa fie suficientă pentru ca dalele sa se așeze bine.

  5.

  Continuați să lucrați spre dreapta pâna ce primele 3 rânduri sunt complete. Mergeți înapoi în partea stânga și instalați primele 3 rânduri catre deschiderea ușii garajului. Acum instalați marginile pe cele 3 dale din fața și închideți ușa de la garaj. Marginile trebuie stea în spatele ușii închise. (În cazul în care spațiul liber dintre margine și ușă este prea mare, trageți de podea catre înainte pâna unde ar trebui sa se termine și tăiați din dalele din partea din spate)

  6.

  Toate produsele SwissDeck ® pot fi tăiate cu ajutorul unui fierastrău pentru lemn, cum ar fi un fierastrău circular, un fierastrău pendular, un fierastrău de masa sau chiar cu un fierastrău de mână pentru zonele detaliate.

  7.

  Continuați sa lucrați de la stânga la dreapta și din spate catre în față.

  8.

  Pe masura ce progresați verificați alinierea de-a lungul parții de sus și către partea stangă. Adaugați marginile și colțurile, daca este necesar, pentru a finaliza instalarea.

  9.

  Un substrat SwissDEckeste disponibil pentru reducerea zgomotului și netezirea pardoselii. Acesta este recomandat numai în cazul în care nu exista umiditate excesiva. Daca podeaua va fi expusa excesiv la apă sau lichide, atunci nu ar trebui sa fie utilizat substratul.
Cere Oferta