Sport Deck

Dalele SportDeck ® sunt foarte potrivite pentru utilizarea în aer liber, cum ar fi terenuri de baschet, hochei pe role, terenuri de tenis, locuri de joacă etc. Suprafața cu profil cu auto-drenare vă permite să vă continuați activitățile chiar și după o aversă de ploaie, fără să riscați să vă udați la picioare sau sa alunecați. Aceste dale sunt, deasemenea, foarte potrivite pentru uz profesional în interiorul în sălilor de sport.

Dalele sunt detașabile, compacte, ușoare și ușor de transportat, ceea ce le face o soluție ideală pentru demonstrații sportive. Pardoselile modulare SportDeck ® sunt montate "suspendat" pe orice suprafață alunecoasă. Dalele sunt rezistente la UV și imune la diferențele de temperatură. Ele nu se pot deforma sau decolora. Sunt ușor de curățat și nu necesită întreținere.

 • Slate Grey

 • Pearl Silver

 • Black

 • White

 • Red

 • Green

 • Dark Blue

 • Dimensiunile dalelor:

  33,3 x 33,3 x 1,2 cm

  Greutatea dalei:

  382 g

  Dale/m2:

  9,09 dale

  Profil margine:

  33 x 5,5 cm

  Piese de colț:

  5,5 x 5,5 cm

  Forță de compresie suportata:

  5120 psi

  Garanție:

  12 ani

  Material:

  Polipropilenă PP

  Rezistența UV:

  rezistenta la UV

  Suprafața dala:

  Anti-alunecare

  Rezistența chimicale:

  Excelenta

  Rezistența ulei, combustibil, lichid de racire:

  Excelenta

  Rezistența acizi, solvenți:

  Buna

  Interval de temperatura:

  -20 pâna la +70°C
 • Instructiuni pentru montare

  1.

  Pachet dale SwissDeck Dalele SwissDeck ® trebuie sa fie lăsate să se acomodeze cu locul montării la aproximativ temperatura camerei 20 ° C (72 ° F), pentru o perioadă de 24 de ore înainte de instalare.

  2.

  Începeți de la colțul din stânga sus al spațiului care urmează să fie acoperit.

  3.

  Un spațiu pentru dilatare de ¼ "(6mm) ar trebui să fie lăsat la pereți și la orice alte obstacole, cum ar fi grinzi, dulapuri și echipamente grele. Dalele ar trebui montate în jurul echipamentelor grele și nu sub ele, pentru a permite expansiunea și contracția.

  4.

  Instalare dale SwissDeck Puneți prima dală jos, având grija sa plasați marginile "netede" în stânga sus (la perete). Așezați urmatoarea dală în dreapta acesteia, muchiile "netede" în stânga sus, interconectând cepurile de la dala a 2-a cu cu mufele de pe marginea primei dale. O lovitura ușoara cu palma ar trebui sa fie suficientă pentru ca dalele sa se așeze bine.

  5.

  Continuați să lucrați spre dreapta pâna ce primele 3 rânduri sunt complete. Mergeți înapoi în partea stânga și instalați primele 3 rânduri catre deschiderea ușii garajului. Acum instalați marginile pe cele 3 dale din fața și închideți ușa de la garaj. Marginile trebuie stea în spatele ușii închise. (În cazul în care spațiul liber dintre margine și ușă este prea mare, trageți de podea catre înainte pâna unde ar trebui sa se termine și tăiați din dalele din partea din spate)

  6.

  Toate produsele SwissDeck ® pot fi tăiate cu ajutorul unui fierastrău pentru lemn, cum ar fi un fierastrău circular, un fierastrău pendular, un fierastrău de masa sau chiar cu un fierastrău de mână pentru zonele detaliate.

  7.

  Continuați sa lucrați de la stânga la dreapta și din spate catre în față.

  8.

  Pe masura ce progresați verificați alinierea de-a lungul parții de sus și către partea stangă. Adaugați marginile și colțurile, daca este necesar, pentru a finaliza instalarea.

  9.

  Un substrat SwissDEckeste disponibil pentru reducerea zgomotului și netezirea pardoselii. Acesta este recomandat numai în cazul în care nu exista umiditate excesiva. Daca podeaua va fi expusa excesiv la apă sau lichide, atunci nu ar trebui sa fie utilizat substratul.
Cere Oferta